آموزش معاونت غذا و دارو
شماره نامه
عنوان متن
استان اداره
گروه نوع
از تاریخ تا تاریخ
  تعداد موارد یافت شده: 20

شمارهعنوانتاریخ صدور
اطلاعیه: برگزاری دوره های آموزشی الکترونیک شغلی اختصاصی: "آموزش تکنیک PCR" ویژه کارشناسان و مدیران مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و آزمایشگاه شاغل در معاونت غذا و دارو 1402/11/4
اطلاعیه: برگزاری دوره های آموزشی الکترونیک شغلی اختصاصی: "تکنولوژی کنسرو در صنعت غذا" ویژه کارشناسان و مدیران مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و آزمایشگاه شاغل در معاونت غذا و دارو 1402/10/24
اطلاعیه: برگزاری دوره آموزش شغلی اختصاصی حضوری " کروماتوگرافی و کاربردآن در آنالیز مواد غذایی" و "کاربرد علوم آماری در بررسی داده های آزمایشگاهی" 1402/7/23
اطلاعیه: برگزاری دوره های آموزشی الکترونیک شغلی اختصاصی: فرآیند مواد غذایی در صنعت غذا ویژه کارشناسان و مدیران مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و آزمایشگاه شاغل در معاونت غذا و دارو 1402/7/15
اطلاعیه: برگزاری دوره آموزش شغلی اختصاصی حضوری " قند های مصنوعی و مواد غذایی " و "نیترات در مواد غذایی" گزوه هدف: کارشناسان و مدیران مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و آزمایشگاه و مسئولین فنی کارخانجات و کارگاه های مواد غذایی 1402/7/8
اطلاعیه: دوره وبینار آموزشی وبیفارماکو ویژیلانس (2) – شغلی اختصاصی – برگزار کننده : معاونت غذا و دارو – ویژه : داروساز- پزشک - پرستار- ماما- بهیار 1402/6/1
دوره وبینار آموزشی وبیفارماکو ویژیلانس ( 1 ) – شغلی اختصاصی – برگزار کننده (معاونت غذا و دارو) – ویژه (داروساز- پزشک - پرستار- ماما- بهیار) 1402/5/28
برگزاری دوره های آموزشی الکترونک شغلی اختصاصی (معاونت غذا و دارو): 1- اصول و روش هاي نوين نگهداري مواد غذايي 2- فساد در مواد غذايي 1402/4/6
دوره های آموزشی الکترونیکی 1401/9/8
برگزاری دوره های آموزشی شغلی "دستورالعمل اجرایی و پایش فراورده های آرایشی،غذایی و آشامیدنی در سطح عرضه pms" ، "کاهش مصرف قند و نمک در فراوری محصولات غذایی" و "روشهای مختلف نگهداری مواد غذایی" 1401/7/23
برگزاری دوره آموزشی شغلی"انواع و اقسام تقلبات در مواد غذایی و نحوه شناسایی آن" 1401/5/19
برگزاری دوره های شغلی معاونت غذا و دارو 1401/5/9
معاونت غذاودارو 1400/11/19
دوره های آموزشی معاونت غذا و دارو 1400/11/9
آشنایی با اقلام در حوزه قلب و عروق 1400/10/5
آشنایی با ملزومات مصرفی اندوسکوپی 1400/10/5
بررسی و ارزیابی سم افلاتوکسین در محصولات غذایی 1400/7/20
روش های نوین تهیه و فرآوری مواد غذایی 1400/6/22
مدیریت ایمنی در آزمایشگاه 1400/5/23
دستورالعمل اجرایی پایش فرآورده های آرایشی و بهداشتی در سطح عرضه) PMS 1400/5/23
 
< >