پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر پس از دریافت دومین گواهی ملی مدیریت مالی

9 اسفند 1396
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در پی کسب گواهی ملی مدیریت مالی توسط دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برای دومین سال متوالی، این موفقیت را به معاون توسعه مدیریت و منابع، مدیر امور مالی و کارکنان تبریک گفت.

وی در این پیام آورده است:
" بسمه تعالی
موفقیت یک نقطه نیست بلکه جریانی است پیوسته که نتیجه تلاش‌های کوچکی است که مورد توجه و ستایش دیگران قرار نمی‌گیرد.
 بی شک مدیریت مالی و بودجه در هر سازمانی از ارکان اصلی پایداری، ثبات و موفقیت در عرصه خدمت رسانی است که تنها با تلاش، برنامه‌ریزی، پاکدستی و خدمت صادقانه به ثمر می‌نشیند.
اینجانب به نوبه خود کسب دومین گواهی ملی مدیریت مالی در دوسال پیاپی را به معاون محترم توسعه مدیریت و منابع، مدیران امور مالی ، بودجه وکارکنان دانشگاه در واحدهای ستادی، بیمارستانی و شهرستانی تبریک عرض می‌نمایم.
از همه شما همکاران تقاضا می‌کنم تا با همتی دوچندان در گسترش برنامه‌ریزی، هدف‌گذاری، آینده‌نگری و عزم جهادی در به سرانجام رسیدن نقشه راه حوزه سلامت استان گام‌های بعدی را محکم‌تر از گذشته برداریم.
پیروز و سربلند باشید.

تعداد بازدید:   ۱۶۹